Meanwhile

– har jeg genopdaget Shania Twain. Mine unger er heldigvis helt med på den.

– Undskyld nabo..

– var jeg inde og se Anden i weekenden med – apropos veninder – min allerældste barndomsveninde. Det var første gang jeg så ham live, og selvom det unægteligt er løbet meget vand i åen siden vi skamså Den Ægte Vare på DVD hver dag efter skole, så var vi færdige grin. He still så meget got it.

– Mangler jeg gode, sjove, selvironiske selvhjælpsbøger. Hvis de overhovedet findes?

– Er batteriet til vores 2 år gamle christianiacykel fucked. Igen. Suuuuk! For 35k havde jeg simpelthen forventet mere.

– Nærmer jeg mig så småt et år uden Instagram. Bevares, jeg er stadigvæk forbi engang imellem, men med nu blot fyrre at følge, er det temmelig hurtigt overstået.

– Tænker jeg en del over skråsikkerhed på internettet for tiden: er nettet bare et sted hvor man skal være skråsikker for at blive hørt (5 TIPS TIL DET PERFEKTE HÅR og SÅDAN UNDGÅR JEG AT… Blablabla)? Jeg er ingen engel selv – jeg både klikker på- og skriver det, selv. Men hvad gør det mon ved os at diskursen er så sygt skråsikker?

– Blev ovenstående trigget da jeg forleden – på insta faktisk – læste et opslag hvor profilen i detaljer beskrev sit dogme omkring ikke at ville tale i telefon med folk. Hvis folk ville i kontakt, kunne man sende en mail og så kunne profilen derefter vurdere om man var et opkald værd. Det i sig selv er sådan set helt okay. Jeg mener: fyr den af og nyd dit dejlige, arrogante liv. Men ligefrem at skulle wrap it up in a bow… jeg ved det ikke… Alt blir bare hurtigt så dogmatisk og sort/hvidt. Hold op hvor jeg dog savner nuancer og tvivl. Især fra dem med mange følgere.

– Har Kurt lært at tage billeder af mig med min telefon. Smart.

– Tak for veganske sliktips y’all🙏

– Skal jeg ind og sove nu. Klokken er 19.38 og jeg kan intet om aftenen for tiden. Har også lidt ondt i halsen, hvilket må betyde at det officielt er blevet efterår. Yay!

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Mathilde 11. september 2019 at 20:46

  Jeg grinte, græd (på den helt gode måde) og blev rørt, da jeg læste “Alt hvad jeg ved om kærlighed” af Dolly Alderton i min sommerferie. Det er ikke straight op en selvhjælpsbog, men den gjorde noget ved mig. Så bare LÆS! 🙂

  • Reply Marie 11. september 2019 at 20:51

   Jeg hoppede til kommentarerne for at skrive helt det samme! Dolly Alderton er skøøøn (selv min mand kan lide hendes bog og han er ellers svær at lokke fra faglitteratur).

   • Reply Ida 18. september 2019 at 18:18
  • Reply Ida 18. september 2019 at 18:19

   Jeg lånte den på din opfordring og sluger den også! Den er virkelig fed. Og forvirret. Og skidecharmerende og sjov og hård og alt det som 20’erne også var. Tak for tippet!

 • Reply Marie 11. september 2019 at 20:56

  Forresten, hvis selvhjælpslitteratur også dækker over feministiske indspark så er alt af Caitlin Moran også virkelig sjovt, og “Feminists Don’t Wear Pink and Other Lies” af Scarlett Curtis er hyggelig. Hvis du er til bøger om moderskab, så prøv Philippa Perry’s “The book you wish your parents had read”, den er spækket led kloge ord.

  • Reply Ida 18. september 2019 at 18:18

   Ih, nogle gode tips! Er vild med Caitlin så vil da garanteret ku lide de andre også. Tak!

 • Reply J 12. september 2019 at 8:06

  The Subtle Art of not giving a fuck af Mark Manson – er herre god og sjov. Måske den også findes på dansk? J

  • Reply Ida 18. september 2019 at 18:17

   Tak! Jeg prøver at finde den på engelsk – mon ikke den er sjovere på originalsproget;)?

  Leave a Reply