Bla bla bla

Meanwhile

– Er vi i Liseleje. Sommerhus er ekstra tiltrængt denne gang.

– Er det edderrøwme blevet mørkt. November, mand. Gets me every year.

– Synger vi julesange til godnatsange nu. I dag har vi lavet juledekorationer (kæmpe flop by the way! Kæææft, jeg var træt af mig selv og min familie, i de 30 min det stod på, og INGEN gad deltage).

– Tændte vi det gigantiske kalenderlys for første gang i dag, så vi slipper for at holde juleaften ved d. 14. ligesom sidste år. Det er åbenbart så meget, vi får familiehygget i løbet af december.

– Er det bare ikke ok at et kalenderlys skal give mig dårlig samvittighed på familiefronten. Not today, satan!

– Er jeg helt vild med The Morning Show på Apple Tv. Jennifer Aniston og Reese Witherspoon i genial kombi.

– Har de der streamingtjenester ti minutter til at tage sig seriøst sammen og finde en fælles løsning, så man slipper for at betale til 500 forskellige networks.

– Synes jeg ‘Driving Home For Christmas’ er en totalt overvurderet julesang.

– Elsker jeg til gengæld It’s hard to be a nissemand. Små hjerner små glæder.

– Skal I altså huske at sætte kryds i kalenderen d. 18. Januar kl. 21.30 til min fødselsdag. Yes. I kommer med, ikke?

– Har jeg lige opdaget at Times Up Vintage har en onlineshop og har nu købetitis i hele min krop.

– Skal vi for første gang hoste en juleaften for min familie hos os i år. Vi skal være her i sommerhuset, hvilket kan gå galt på en milliard måder.

– Juletræer! Hvad stiller vi op? Gir det mening at købe et i potte, som man kan bruge igen til næste år eller kan det overhovedet trives (uden samtidig at vokse for meget) i en potte? Ved nogen noget, jeg endnu ikke ved? I må meget gerne kaste jeres grønne guldkorn i kommentarsporet. Tak!

– Har jeg lige løbet min første tur i fem(!) år. Det var ufatteligt dejligt og jeg håber virkelig, at der ikke går endnu fem, år før min næste tur. Og – braggingalarm – 5 km på 30 min. Undskyld mig, men mine ben er for seje! Og min hofte fuckede ikke op som ellers er noget af det, jeg har været allermest bange for.

– Kan jeg konstatere at jeg har nul impulskontrol, når det kommer til popkorn. Og taffelchips. Zero. Måske meget godt med det der løb, alligevel.

– er Otto big time i handymandsfasen og elsker alt med skrue og hammer. Derfor har han i dag – naturligvis – døbt vores naboby heroppe: Frederiksværktøj❤️

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Lotte Skov 22. november 2019 at 20:48

  Prøv at tjekke denne her: https://100oko.com/juletrae/

  • Reply Ida 26. november 2019 at 15:06

   Tak! 🙂

 • Reply Matilde 23. november 2019 at 7:24

  Det er noget med at juletræ i potte helst ikke må vænne sig til varmen – så det tåler ikke så godt at blive taget ind i fx december, pyntet og beundret og så sat ud igen i januar. Så man har det ligesom udenfor og kan så tage det ind til jul og pynte det, danse om det og sætte det ud igen. Men temperaturforskellen er vist lidt en killer, hvis det først har rigtigt vænnet sig til varmen. Min far havde et forrige år, men er faktisk ikke klar over om træet stadig lever

  Jeg ville gerne have været modig og dukket op til din fødselsdag, men jeg flytter fra København til Jylland lige før jul, så det bliver helt sikkert ikke til noget. God fest!

  • Reply Emma 25. november 2019 at 21:07

   Hej! Jeg vil gerne komme til din fødselsdag, det er så sejt at du inviterer.. hvis jeg kender mig selv ret kunne jeg dog sikkert godt springe fra i sidste øjeblik dels pga uendeligt søvnunderskud men mest fordi jeg ville være bange for at jeg havde misforstået konceptet og dukkede op til en anden slags fest end jeg troede – så en sidste gang for de langsomme (og generte); du holder fødselsdag for alle dem der har lyst og det er helt ok, nærmest meningen, at man dukker op alene? Kh emma

   • Reply Ida 26. november 2019 at 15:37

    Hej Emma! Haha – HELT fair med søvnunderskud! Og det er slet ikke et dumt spørgsmål. Altså: Du skal totalt meget komme hvis du har lyst 🙂 Tanken har bare været, at jeg inviterer alle mine gode venner og (med fare for at lyde virkelig creepy) dermed også jer. Dig, altså. Alle der har lyst og som læser med herinde. Helt lavpraktisk er det på en lille bar-agtig del af den natklub som hedder At Dolores fra kl. 21.30-23.00 og så efterfølgende tænker/håber jeg at (v)i har lyst til at blive og danse. Hvis det er for stenet, finder vi dog bare en brun bodega et sted – Der er jeg som regel lidt mere på hjemmebane 😉 Man er meget velkommen til at tage en ven med, hvis man ikke har lyst til at dukke op alene. Kh Ida

  • Reply Ida 26. november 2019 at 15:31

   Det ville også give ret god mening – i hvert fald oppe i mit hoved.. Måske er der en naturkyndig på linjen der kan nå at opklare det, inden det bliver aktuelt 🙂

   Og hvor dejligt med Jylland. Tillykke med det!

 • Reply Anette 23. november 2019 at 14:57

  Er ikke sikker på den 18. – får opereret hofte d 2. Er ikke helt så ung som dig, men alligevel pænt yngre end de andre på hofteholdet. Ret glad for alle dine posts om det emne, rart at vide lidt mere hands-on om det hele, tak for dem!

  • Reply Ida 26. november 2019 at 15:38

   Åh, hvor spændende med hofteoperation. Rigtig meget god vind med det! Og meget glad for at du har kunne bruge mine tanker om det. Kh Ida

 • Reply Louise 26. november 2019 at 8:54

  Har fundet denne https://www.dr.dk/nyheder/indland/din-guide-til-det-klimavenlige-juletrae-roedgran-nordmannsgran-plastik-eller-en
  Hvis I har altan tror jeg godt det kan give mening at have et i potte som så kan bo i sommerhuset efterfølgende. Vi her ikke, så tror det blir noget med at hente et øko rødgran i ladcyklen. Tænker fest lyder fantastisk. Men blir lidt genert hvis det er på en modebar med moderne musik jeg ikke helt forstår

 • Reply Ida 26. november 2019 at 15:43

  Spændende læsning – Tak for det link!

  Og i forhold til fest så må man jo totalt godt tage en ven med. Jeg har sørget for DJ, så fra 21.30-23.00 bliver der spillet musik som du forstår. Det lover jeg!

 • Reply Anna 26. november 2019 at 20:37

  Hej Ida
  Måske et mærkeligt spørgsmål, men når din hofte brokker sig, hvor gør det så ondt?
  Vi har en del hofte-opererede i min familie, så jeg tror jeg er disponeret for noget. Og pt har jeg haft ondt i hoften noget tid så derfor er jeg lidt nysgerrig over hvor og hvordan du oplever det?

 • Reply Anne 2. december 2019 at 20:38

  Ej, hvor dejligt at høre du kan løbe på hoften.

  Jeg trækkes med et hofteskred, som blev korrigeret da jeg var spæd og derfor egentlig ikke burde give bøvl, men som alligevel gør det. Jeg var ude at løbe for første gang i 3 år i går (efter graviditet, fødsel, barsel)og det gik også bedre end forventet. Lidt knas og skubben rundt og på plads, men mindre smerte end ventet, så jeg vover mig ud igen om et par dage!

 • Leave a Reply