Vegetar

If You Wannabe Veganer (status uge 14)

Det går meget godt her i Vegeville. Primært med ikke at spise kød og drikke mælk. Sekundært med ikke engang imellem at spise mozzarella(!) og primadonna. Og æg. Og så lidt flere æg.

På + siden :

– er de sidste to-tre graviditetskilo (hvor længe kan man egentlig kalde det baby weight? Kh moren til en 2,5 årig) endelig forsvundet. Synes faktisk min krop er helt …pæn i det. Og dét er i sig selv breaking.

– var jeg til julefrokost på mit arbejde, og havde slet ikke lyst til hverken flæskesteg eller and (eller det BJERG af cheeseburgers fra Mc Donalds, der var natmad).

– smager aubergine-karrysild heldigvis bedre end det lyder.

På – siden:

– bakser jeg lidt med at få lavet spændende veganske madpakker. Pt er løsningen at have rugbrød og Spir’s pålægspølse og postej og noget agurk og sådan liggende fast i køleskabet på mit arbejde. Og så tænke rigtig meget på, at 29kr/måltid, blir til en årlig besparelse på svimlende 5000 kr.

– Seitan. No. Thanks.

Nyhellig type, men jeg kan sgu ikke finde på mere negativt. Jeg har det vildt godt og synes sgu det er ret fedt, det der med ikke at spise kød. Det er nice i samvittigheden, i kroppen og i køkkenet og nu må I have mig undskyldt mens jeg går ud og losser mig selv hårdt i kuglerne, over at være blevet SÅ fucking irriterende at høre på. Undskyld.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Marie 9. december 2019 at 22:33

  Idé til madpakken: Ud med pålæg. Ind med kål. F.eks. hakket grønkål og gulerødder (jeg smadrer det i foodprocessor) med mandler og evt. en dressing. Det mætter som 40 skiver rugbrød. Kål/andre grønsager/nødder kan laves i mange variationer og kan evt. dampes/steges lidt, så bliver det også mildere for maven og kan krydres med alt muligt 🙂

  • Reply Ida 26. december 2019 at 21:16

   Det er faktisk en god ide! Det vil jeg prøve at dyrke lidt. Tak!

 • Reply Ida 10. december 2019 at 21:57

  Gå i helsekosten og køb tartex – den med hvidløg og urter- så er din madpakke reddet!
  Eller spis kartoffel og avocado madder

  • Reply Ida 26. december 2019 at 21:20

   Ej, det kender jeg slet ikke. Tartex. Well, if you say so!

 • Reply Kristina 28. april 2020 at 16:22

  Jeg er pt igennem min salat periode og retur på 2 skiver rugbrød med sundt Pålæg, dvs kartoffelmadder, banan madder etc og helst ikke plastik pålæg. Er faktisk afhængig af at få de 2 skiver dagligt nu, og maven reagerer positivt på det.

 • Leave a Reply