life

Catch-35

Jeg kan stadigvæk ikke blogge. For første gang i de tre år jeg har skrevet regelmæssigt her, har jeg virkelig, virkelig ikke lyst til at udgive noget til internettet. Og jo mindre jeg skriver, jo mindre lyst får jeg til at gøre det. Men nu gør jeg det så lige alligevel. Hej. Jeg havde en skidedejlig fødselsdagsfest i Lørdags – bortset fra detaljen med, at den der klub, der for tre måneder siden inviterede mig til at holde en fest hos dem, i mellemtiden havde glemt mig (som den vip blogger jeg er). Så jeg og mine 40 gæster endte med at crashe en firmafest og et dansegulv. Hurra for fri bar og festlige venner.

I dag blir jeg så 35 år. Har fejret det med møder, freaking dejlige kolleger (kliché, jeg ved det. Men okay. Det er åbenbart dét, der tæller, når man er nærmere de 40 end 30) og så fik jeg stjålet min ladcykel. Om cykeltyve vil skide på at du har fødselsdag? Åbenbart. Jeg tog et S-tog ned på den lokale, drak en øl og skrev. For selvom jeg ikke kan skrive her, så kan jeg godt skrive for mig selv. Så det er bare det, der lige nu sker.

Nu sover mine børn og jeg har tænke mig at drikke nogle bobler i protest mod hverdagen og januar og cykeltyve og 35 år og Torsdag.

Skål.

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Louise S 23. januar 2020 at 20:01

  Tillykke med fødselsdagen!! Og hold kæft, nogle søde kollegaer (jeg er 27, men det er stadig life for mig). Dejligt at høre, du havde en god aften i lørdags! Skål!

 • Reply Mie 23. januar 2020 at 21:15

  Tillykke!! ❤️ Og fucking død over ladcykeltyve.

 • Reply Maude // skøreliv.dk 24. januar 2020 at 6:08

  Kæmpe tillykke med den halvrunde dag! ❤️ Jeg har det helt ligesom dig, med skriveriet – alt kan skrives på den anden side af bloggen, det er skørt. Men det er svært at være flere steder på en gang, right? Kram! ❤️

 • Reply VenterPaaVinBlog 24. januar 2020 at 10:37

  Tillykke søde, pæne Ida! (..og tyv? Altså, jeg tror da cykeltyven også har fødselsdag idag, for du har næppen skylden for dagens gråvejr.)
  Synes bobler lyder som en afsindig god idé – dem er livet for kort til, at gå ned på. Godt, du kun er 35 år henne i processen.
  Skål og go’ føssi!

 • Reply Trine B 24. januar 2020 at 13:43

  Kære Ida
  Stort til lykke med fødselsdagen. Det lyder som en super realistisk blanding af liv, du har fået i gave.
  Og det lyder så godt med din bog. Det bliver sjovt at læse.
  Skål og hurra for dig

 • Reply Han 26. januar 2020 at 18:19

  Personligt indtager jeg rituelt en flaske Prosecco hver fredag til min ugentlige Glitter & Doom-festival, men som man siger: Thursday, what a concept! Shine on you crazy diamond. Skål og tillykke.

  • Reply Ida 10. oktober 2021 at 14:52

   Sikke en vidunderlig kommentar! Tak (med 2 års forsinkelse:))

  Leave a Reply