life

This could be really terrible and we could hate this

Det er blevet efterårsferie og på min ét punkt lange to do liste står der: At lave soveværelset i sommerhuset om til et kombineret sove-OG-skriveværelse (næstbedst når nu man ikke kan få “a room of one’s own” amiright). Projektet indebærer bl.a. at pille et indbygget skab ned, tapetsere og male. I et anfald af eufori i Frederiksværk Farvehandel, valgte jeg måske lige lovligt …spontant. Forestil dig hvis karrygul og æggesnapsgul fik et lovechild. Well. Dén farve gul hænger nu som et låg på mit i forvejen lavtloftede savsmuldstapetbefængte soveværelse. Ahem. Det er i de her situationer mit yndlings Taylor Swift citat falder som en kølig abrikos i en varm sommerhånd: “This could be really terrible and we could hate this”; Altid en god stødpude til nye, tvivlsomme projekter (men omvendt har jeg en fornemmelse af, at vi alle sammen maler vores lofter i vilde farver for tiden – så i det mindste er vi i det sammen).

Da jeg dækkede af og malede slog det mig hvor få boligprojekter jeg egentlig har lavet …øh, nogensinde. Det er vitterligt… Altså nul? Okay, vi malede da lejligheden da vi flyttede ind for syv år siden, og fik udskiftet en rådden terrasse i sommerhuset sidste år. Men ellers er alt der starter med et moodboard på Pinterest, simpelthen en så utrolig overskudsagtig præstation i min bog, at jeg på ingen måde forstår, hvor I alle sammen får overskuddet til at kaste jer over den ene faldefærdige muremestervilla efter den anden.

Men nu må I have mig undskyldt, mens jeg går ind og sætter noget savsmuldstapet op. Klokken 21.43. Fordi det er åbenbart sådan vi ruller her i Gør-Det-Selv-Land (børn, ferie og hvornår ellers?!)

Kh Flemming fucking Leth

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Tina b 20. oktober 2021 at 21:05

  Dejligt du er tilbage her ☺

 • Reply Venterpaavinblog 20. oktober 2021 at 22:01

  Ida!
  Flemming!
  Du er tilbage!
  Hvor er det dejligt.

 • Reply Katrine 21. oktober 2021 at 7:44

  Jeg synes den gule farve er flot ✌️ Jeg ved heller ikke, hvordan de andre får tid!!? Jeg har så mange ønsker til både praktiske og æstetiske forbedringer i lejligheden men nul overskud, nul skills og nul tid til at ordne dem fordi børn… og liv

 • Reply J 21. oktober 2021 at 8:32

  SÅ skønt at læse dine ord igen 🙂

 • Reply Julie 21. oktober 2021 at 9:32

  Uhhh, venter spændt på indlæg med før-og – efter – billeder af den store makeover. Jeg er sikker på, det bliver flot, Flemse

 • Reply Anne 23. oktober 2021 at 13:46

  Fedt at nogen tør skrive at “gør det selv”, make-over og husrenovering ikke er noget alle absolut kan, skal eller har udpræget talent for (men eftersom det er svært at opdrive håndværkere for tiden, må jeg snart gå i dine fodspor pga. noget filt i loftet der falder ned..) Og super fedt at du er tilbage på bloggen!

 • Leave a Reply