Barsel

Apropos ingenting (genopliv blog fra de døde Allehelgenstyle edition)

– Orker jeg ikke at skrive noget klogt om valget. Sandheden er at jeg ikke er særlig god til disciplinen valgkamp. Jeg føler at alle andre har læst en bog jeg ikke har læst. Måske skulle jeg have set DR Ultras dækning i stedet for.

– Blev verden pludselig i farver, da jeg gik på barsel for et halvt år siden. Og nu hvor vores hverdag er på hold, og jeg officielt er Et Andet Menneskebliver jeg til stadighed overrasket over hvor få fucks det senmoderne samfund gir arbejdende småbørnsforældre.

– Fortalte en perifer veninde, at tredje barn også hedder en dessertbaby. Her knap fire måneder efter jeg fødte – og med to drenge på fem og syv år for ref – må jeg bare sige: JA!!! Intet har været mere sandt. Min baby er sgu en dessertbaby. Og – undskyld mig – men hun græder ikke!! Og hun sover når man lægger hende ned. WTF?!? Universet har givet mig en dessertbaby. Tak, univers.

– Går tiden med børn langsomt, mens man er i den, men når man ser tilbage på tiden, så er den forsvundet i ét nu. F.eks. fødte jeg min ældste søn i forgårs, og nu er han lige startet i første klasse.

– (fortsat) derfor har jeg lovet mig selv ikke at begræde at min baby vokser for hver eneste lur hun tager. At hun ikke længere sover sammenfoldet som en krøllet blomst, men mere som en søstjerne, med arme og ben spredt ud i et gigantisk her-kommer-jeg X. Så cute.

– Hvis 20’erne er festen, så er 30’erne cykelturen hjem. Den er fandme lang.

– Er det lige gået op for mig at ikke alle går i parterapi. Forstår ikke hvordan helvede I bliver sammen, så?!

– Vågner min baby nu. Ses i morgen, bloggen!

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Julie 2. november 2022 at 11:18

  Tillykke med dessertbaby og med genopstået blog, jeg hylder og læser med! Vild med verden i farver

 • Reply Tina Deleuran 2. november 2022 at 11:33

  Vild med Bloggen – love U ❤️

  • Reply Ida 16. november 2022 at 15:15

   I lige måde Tina. Dejligt at du læse med <3

 • Reply Eva 2. november 2022 at 11:38

  Kunne godt en dessertbaby
  Det gør vi heller ikke. Bliver sammen altså. Skriv noget mere om det med parterapi. Hvor/hvordan/hvor skal pengene komme fra

 • Reply Sara 2. november 2022 at 11:54

  Dejligt pip. Jeg vil også vildt gerne høre mere om parterapi 🙂

 • Reply Tina b 2. november 2022 at 16:54

  Så dejligt at høre pip fra dig igen. Dessertbaby und alles

 • Reply Linda 2. november 2022 at 19:52

  Juhuu – skynd dig at komme tilbage. Du er dessertbloggen, jo. Skideskøn og med lige tilpas bid til, at måltiden føles komplet <3

  • Reply Ida 16. november 2022 at 15:14

   Ja! Tak søde Linda, jeg har også savnet at være her. Men jeg kan godt mærke at jeg liiige skal tilbage i rutinen. Men åh, der er noget lækkert over at have sit helt eget domæne at boltre sig på.

  Leave a Reply