Ting man kan blive desperat over

– At leve 5 personer på 94 m2.

– At 1 af de 5 personer skider konstant og gror en tøjstørrelse om ugen.

– At 3 af de 5 personer er under 7 år og pænt ligeglade med detaljer som opvask, madlavning, rengøring, pasfornyelse via MitID, vaccinationsbestillinger, at slæbe indkøb op til 4. sal osv. osv. osv.

– At velmenende familiemedlemmer medbringer poser og poser og poser med aflagt tøj.

– At familiemedlemmer i samme omgang ikke er blege for at kommentere på “at Gud, hvor har vi mange ting”. (“…”).

– At man ikke længere kan rydde op når babyen er vågen, fordi hun nu kravler og Alt Potentielt Kan Slå Hende Ihjel.

– At man ikke længere kan rydde op når babyen sover, fordi hun ikke sover mere end 20 minutter ad gangen i andet end en trillende barnevogn.

– (Intermezzo: Tekst: Skyd mig (gentages indestængt) Melodi: Lille Peter Edderkop)

– At den anden forælder kommer hjem med kolde, lyserøde cykelkinder klokken 11.00 Lørdag formiddag efter kvalitetstid på skøjtebane og jeg er iført nattøj, fem nye skuldermyoser og fedtet baghår og man bliver spurgt “Hvad er der galt?”

– Når babyen ser en ind i øjnene med hjerteligt grin og man må bide sig selv hårdt i knoen for ikke at skrige DET HELE ER DIN SKYLD i hovedet på hende.

– At ens køkken + spisekøkken er 4 meter langt og 3 meter bredt og at man for at åbne fryseren skal flytte slagbænken, og for at flytte slagbænken skal flytte spisebordet. Og det har man pludselig gjort i 8 år.

– At man forøvrigt ikke har afrimet fryseren i de 8 år, man har boet her, og at man derfor nærmest ikke kan åbne skufferne.

– Tanken om at flytte, for “det her er jo bare en fase”.

– At få dårlig samvittighed over at kalde ens børns barndom for en fase.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Mie 25. februar 2023 at 11:42

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  (Og alle poserne med velment aflagt tøj, husker det alt for godt…)

  • Reply Ida 27. februar 2023 at 8:09

   De poser der! Tak. Tror jeg. Og jeg får endda dejlige ting, og folk har gjort sig umage og vasket det og det er jo faktisk vildt at vi har så mange ting, at vi ikke kan overskue at få dejligt, brugbart, gratis tøj.

 • Reply VenterpaavinBlog 25. februar 2023 at 12:59

  Vi har lige købt nyt kølefryseskab, fordi det åbenbart permanent kun frøs 7 grader, og nu har vi således fået en såkaldt selvafrimende fryser. Det er sikkert alt for godt til at være sandt, men er det bare 80% sandt, er det alle 3.000 kroner værd. Afrimning findes ikke, på niveau med ovnrengøring, der heller ikke eksisterer. Der kommer jo ingen gæster derind, vel?

  • Reply Ida 27. februar 2023 at 8:35

   Gud, det lyder vidunderligt! Med mindre selvafrimende frysere fungerer ligesom selvrensende ovne…

 • Reply Jonna 28. februar 2023 at 11:52

  Du skrev engang, at hvis man tænkte på sit liv som sådan en lineal med 100 cm = 100 år, så var det kun en lille del af de 100 år, som indeholder små børn og alt hvad det medfører af bøvl (og LOVE naturligvis). Det har jeg tænkt på SÅ mange gange, og det har ofte hjulpet mig i de der pressede perioder, som jo er uundgåelige med tre børn. Jeg kan VIRKELIG godt forstå din liste, og bliver helt svedig bare ved tanken…. Flyt til provinsen og fordobl kvadratmetrene – I vil ikke fortryde det!

 • Reply Gitte 7. marts 2023 at 5:22

  Kærlighed og krammere til dig ❤ ❤ ❤ ❤

 • Leave a Reply