Om Ida

85’er fordelt på 178 centimeter. Bor på 4. sal i København K med Niklas, som jeg samlede op til en morgenfest på Roskilde for fem år siden. I 2016 giftede vi os i hemmelighed i New York. I maven havde jeg Otto (fra marts 2017) og på armen vores ældste søn, Kurt (fra sep 2015).

Jeg har en kandidat i interaktionsdesign fra Kolding Designskole fra 2012. Min yndlingshobby er at skrive, så det har jeg gjort dagligt, siden jeg som 9-årig fik min første dagbog i hånden. De sidste otte år er det foregået her på domænet. Derudover har jeg skrevet flere kronikker og debatindlæg og i det hele taget været ret involveret i debatten om skønhedsidealer, kropspres og behovet for faglig organisering i modebranchen.

Engang stiftede jeg en fagforening for fotomodeller (hvis du tør at scrolle tilbage, kan du læse mine spæde blogindlæg om dén process, f.eks. her – uff). Jeg har arbejdet rundt omkring i verden som model siden 2004  – en beskæftigelse der kostede mig 5 år med anoreksi og bulimi i forunderlig kombination. Sidenhen har jeg siddet med i styregruppen for Det Etiske Charter og nu takker jeg engang i mellem ja, når nogen gider at bruge mig som model.

Til hverdag forsøger jeg at hænge sammen balancere fuldtidsdeltidsarbejde som designer i en innovationsafdeling i staten med mit familieliv.

Derudover er jeg stolt Sex & The City fan, instalkoholiker på afvænning, kronisk kommaforvirret, miljøinteresseret, dobbeltmoralsk, Vandmand med stort V, mor med lille m, dødsangst livsnyder, skabskristen, habil lejrbålsguitarist, festryger og forever naiv optimist.

Kontakt: idaburchardi (snabela) gmail.com

 

Jeg findes også her

Facebooksiden Idabida – Her poster jeg, når der er nyt indlæg (som regel 1-2 gange om ugen)

@idaburchardi på Instagram – Har ikke været aktiv siden september 2018.

Linkedin – Ingenting fancy

Pinterest – Her deler jeg hvaler, hipsteragtige træhytter og vitale 90’er billeder af Julia Roberts