Om Ida

85’er fordelt på 178 centimeter. Bor på 4. sal i København K med mit livs overscoring, Niklas, som jeg samlede op til en morgenfest på Roskilde for 5 år siden. I 2016 giftede vi os i hemmelighed i New York. I maven havde jeg Otto (fra marts 2017) og på armen vores ældste søn, Kurt (fra sep 2015).

Jeg har en kandidat i interaktionsdesign fra Kolding Designskole fra 2012. Min yndlingshobby er at skrive, så det har jeg gjort dagligt, siden jeg som 9-årig fik min første dagbog. De sidste 8 år er det foregået her på domænet. Jeg har taget skriveuddannelser hos Politikens kritikerskole og Testrup højskole.

Engang stiftede jeg en fagforening for fotomodeller (hvis du tør at scrolle tilbage, kan du læse mine ynkelige spæde blogindlæg om dén process, f.eks. her – yikes). Jeg har arbejdet rundt omkring i verden som model siden 2004  – en beskæftigelse der kostede mig 5 år med anoreksi og bulimi i forunderlig kombination. Sidenhen har jeg siddet med i styregruppen for Det Etiske Charter og nu takker jeg engang i mellem ja, når nogen gider at bruge mig som model.

Til hverdag forsøger jeg at hænge sammen balancere fuldtidsdeltidsarbejde som designer i en innovationsafdeling i staten med mit familieliv.

Desuden er jeg stolt Sex & The City fan, instalkoholiker på afvænning, kronisk kommaforvirret, miljøinteresseret, dobbeltmoralsk, Vandmand med stort V, mor med lille m, dødsangst livsnyder, skabskristen, habil lejrbålsguitarist, festryger og forever naiv optimist.

Kontakt: idaburchardi (snabela) gmail.com

 

Jeg findes også her på internettet

Facebooksiden Idabida – Her poster jeg, når der er nyt indlæg (som regel 1-2 gange om ugen)

@idaburchardi på Instagram – Har dog ikke været aktiv siden september 2018.

Linkedin – Ingenting fancy

Pinterest – Her deler jeg hvaler, hipsteragtige træhytter og vitale 90’er billeder af Julia Roberts