Om

85’er fordelt på 178 centimeter. Bor på 4. sal i København K med min mand, som jeg samlede op til en morgenfest på Roskilde for fem nogle år siden. I 2016 giftede vi os i New York. I maven havde jeg Otto (fra 2017) og på armen vores ældste søn, Kurt (fra 2015).

Jeg har en kandidat i interaktionsdesign fra Kolding Designskole fra 2012. Min yndlingshobby er at skrive, så det har jeg gjort dagligt, siden jeg som niårig fik min første dagbog i hånden. De sidste otte mangle år er det foregået her. Derudover har jeg skrevet kronikker og debatindlæg og i det hele taget været involveret i debatten om skønhedsidealer, kropspres og behovet for faglig organisering i modebranchen.

I knap 8 år var jeg forkvinde for en fagforening for fotomodeller (hvis du tør, kan du læse mine spæde blogindlæg om hvordan vi stiftede den, f.eks. her – uff). Jeg har arbejdet rundt omkring i verden som model siden 2004, hvilket engang kostede 5 år med anoreksi og bulimi i forunderlig kombination. Sidenhen har jeg siddet med i styregruppen for Det Etiske Charter og nu takker jeg engang i mellem ja, når nogen gider at bruge mig som model.

Til hverdag forsøger jeg at hænge sammen balancere fuldtidsdeltidsarbejde som designer i det offentlige med mit familieliv.

Derudover er jeg kronisk kommaforvirret, miljøinteresseret, dobbeltmoralsk, Vandmand med stort V, mor med lille m, dødsangst livsnyder, skabskristen, habil lejrbålsguitarist, festryger og forever naiv optimist.

Kh Ida

 

Jeg findes også her

Facebook

Instagram

Linkedin

Pinterest