Næsten halvvejs!

18-årige Astrid har en Miss Coral jakke på som er købt af hendes mor i firserne. Skoene er et par lave Converse All Stars (“de har overlevet en Roskilde festival!”), og den grå bluse mente Benedicte kunne gå som kjole. 

“I dag har jeg tænkt meget over at tøj også er udtryk for det humør man er i, derfor er det selvfølgelig klart at man har lyst til at have noget på mere end andet. Pludselige er det ikke så nemt, da der med ”The Wardrobe Challenge” følger en vis portion taktik med, f.eks. havde jeg i går de turkise sko på, for at slippe for dem i dag hvor jeg skal til oste middag(…)”

Therese i Lee kjole fra genbrugs butik – Sko fra Marc Jacobs – Leopard strømper –  Burberry Trenchcoat – Givenchy tørklæde (“snuppet fra min mormors tørklæde skuffe engang i gymnasiet”) I dag består skoletasken af en håndtaske i kernelæder, fra genner i Paris, og endnu et benetton net, til madpakke, skiftesko og “alt det andet, som jeg skal fylde i mine kittellommer”.

“Jeg må indrømme noget, jeg føler mig lidt fjollet ved at skulle iføre mig tøj, som jeg egentlig ikke føler mig tilpas eller specielt smart i. Jeg tror, at jeg er kommet til at leve i symbiose med mit hverdagsoutfit lidt for længe. Men jeg elsker mit hverdagsoutfit (…) En anden ting jeg har opdaget er, at jeg åbenbart køber nærmest intet nyt tøj. Jeg er åbenbart blevet for fattig til at bruge penge på lækkert tøj til mig, det er klart børnenes skyld. 
Slut og tak (som vi siger på journal sprog) Og jeg ser træt ud, fordi jeg er træt.

Katrine skriver på sin blog: “Kæft, jeg bliver selvbevidst af denne fokusering på tøj og mode og udseende… Nå, men jeg skal til fest i aften, så der kommer nok først billeder i morgen. Til gengæld kommer der både en dressed-up og en dressed-down version af den samme kjole. Hva’be’ha’r??”

Cecilie i Best Behavior kjole, Inwear blazer og Billi Bi støver.

Stine iført en sportstop (“som jeg købte, da jeg troede, jeg var sådan en, der rigtigt skulle være vild med spinning”) og en hjemmesyet silkenederdel. 

“Jeg har i øvrigt fundet ud af, hvorfor jeg ikke bruger det tøj, der er med i udfordringen. Jeg er normalt god til at smide ud, men har beholdt de her stykker tøj, fordi de egentlig er pæne nok – jeg kan bare ikke bruge dem, fordi de er umulige at få til at passe sammen med noget. Enten er der ikke en anledning der passer til tøjet, eller også ser det underligt ud sammen med resten af mit tøj.”

Johanne i sit 3. dags outfit
Frederikke har en In Wear jakke på med en Monki sweatshirt, STÆRK bukser, Adidas sneakers og taske fra Youheshe.

Mette har hjemmelavede bukser på,  Cardigan fra Sibin/Linnebjerg og sko, top og halskæde som er gennerfund.
“I dag føler jeg mig faktisk ret godt tilpas i mit outfit. Bukserne havde jeg egentlig for længst afskrevet, fordi de var så for store, at jeg ikke kunne holde dem oppe. Men nød (og en wardrobe challenge) lærer (næsten) nøgen kvinde, at sy sine bukser ind, så de nu faktisk er ganske brugbare igen. Det bliver nok ikke sidste gang de er på. Cardigan og top er jeg også blevet venner med igen.”

Jenny i sit 3. dags outfit.
Fordi den 25-årige make-up artist Jørgen var så ked af at han havde misforstået datoen for udfordringen, får han selvfølgelig lov til at være med, og er nu klar med sit første outfit. 
Jeg har dog, af respekt for de andre 9 deltagere, valgt at han ikke kan vinde præmien, men det handler jo som bekendt ikke om at vinde, så vi behøver heldigvis ikke gå glip af Jørgens lækre kluns og mad styling skills:)
Det er simpelthen umuligt for mig at koge Jørgens 1. blogpost ned til til stikord, men kan afsløre at den indeholder: 
 Hvide tennis sokker – I denne udgave endda nedrullede – Som dengang i 90ernes Jylland…
 Lilla velour – (Fordi det ikke kan blive nervøst nok!)

Sidst men ikke mindst – Mit Click-Flip-armbånd (Knæk armbånd for de der husker det)… Har væltet på cykel, kørt ind i en lastbil og skrabet mange knæ med dette som en del af outfittet… Et årti senere – Det blev sidst set på Den Navnløse på Vesterbro 🙂

… Man gør med andre ord klogt i at suse forbi Desperate Make Up Blog for en helstøbt gennemgang af Jørgens første outfit. 
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply