Uncategorized

Vi prøver lige igen.

Hej Raw food. Beklager at vi kom lidt skævt ind på hinanden. Jeg kan bare hverken lide eller forstå, at man ikke må spise økologisk flødeis eller vegetarpizza.  H.v.o.r.f.o.r.  f.i.l.a.n. i.k.k.e ?

 
Tilgengæld kan jeg virkelig godt lide sædcellelignende køkkenprojekter. Spiring er, til stor overraskelse for den unge gut i helsebutikken på Jægergårdsgade, tydeligvis gået min næse forbi. Spiring er jo magi! Jeg dækkede uden pis bare bunden i syltetøjsglasset med nogle tørre ærter, fyldte vand i, og bum, efter 2 dage… var glasset helt fyldt! 
Og hey for nye funky smagskombinationer! Troede ellers Summerbird havde patent på lakrids+sukker-smagen, og selvom det her ingenlunde når De Guddommelig Flødeboller til sokkeholderne, er det stadigvæk uendelig meget bedre end råkost.
** Øh – Forøvrigt! Med ‘prøver igen’, mener jeg ikke at jeg skal være fuldtids-raw igen (som dengang jeg var det i to hele dage. Åh, det var tider). 
Når nu det der 80:20 er så meget oppe i tiden, kunne man måske være lidt frisk og lave en 50:50 på raw:)
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Judy 21. maj 2012 at 20:24

  Haha… Åh Ida 🙂

  Det gør jo intet at tilsnuse sig en masse af alt det gode ved raw, og lidt ligesom med så meget andet, ta hvad man kan li og kasere resten 😉 (mega hemmeligt nærmest: pssst, det gør jeg sgu også!) De lækre desserter, smoothies, juicer og sådan = HURRA! Ting der blir for besværligt eller tar for lang tid, detn fungere sgu heller ikke hos mig 😉

  http://by-judy.blogspot.com/

 • Reply Ida 22. maj 2012 at 17:58

  Det er true Judy!

  Håber du har det godt – dejligt at se din blog 🙂

 • Reply Veganer uge 3 - Idabida 24. september 2019 at 19:19

  […] Earthsprout, som alle er blogs jeg dyrkede for otte år siden, da jeg boede i Århus, var vegetar, flirtede lidt med raw food og læste bøger som The Sunfood Diet Success […]

 • Leave a Reply