Købestop here I come(‘ish)!

Det viste sig at købestop, fødselsdag og udsalg er en helt ufatteligt dårlig kombination.

I’ve been bad. Jeg har købt nye ting for mine fødselsdagspenge i weekenden. Og det var fantastisk! 
I dag blev jeg interviewet til en avis om min Wardrobe Challenge og min kulsorte cashmerebehængte samvittighed nagede som en sten i skoen. Damn, der er langt fra mig og til en perfekt bevidst forbruger. Tilgengæld ejer jeg nu en voksenpung (DSB vil være mig evigt taknemmelig) og jeg har øreringe i for første gang i flere år (hej Maria Black. Jeg elsker dig). Nåeh ja, og apropos den der baby alpaca sweater fra Marc f’** Jacobs… Ehm. Den vil jeg jo bruge hver eneste dag i mindst 30.000 ÅR! (host)

Men. HVIS nu jeg – rent hypotetisk – hoppede med på det der Købestop. Fra, say, i morgen for eksempel. Så kunne reglerne jo måske meget vel se nogenlunde ud som følger

I perioden fra. d. 29. januar 2013 – 29. januar 2014:

1. Må jeg ikke købe tøj, sko og neglelakker – heller ikke fra genbrugsbutikker.
– Undtagelse 1: Sorte strømpebukser og hudfarvet undertøj til arbejde.
– Undtagelse 2: Evt et par flip flops (de går jo ALTID i stykker!) og evt. et par Converse (Jamen. Shh. Det er mig der laver reglerne, jo).

2. Må jeg sy / reparere og strikke så tosset jeg vil. Faktisk skulle jeg mene at denne indsats burde give bonus i forhold til punkt 5.

3. Må jeg godt købe tøj til andre.

4. Må jeg godt bytte tøj hos f.eks. Mega Kup eller i Resecond 

5. Må jeg godt lindre shoppingabstinenser med uhæmmet binging i Kristian F. Møllers Boghandel og Irma.

Hvis nogen har lyst til at være med, så kunne det virkelig være sjovt. Ja? JAH!

 

Det var så den sidste (og første I might add) købeting i år.

Kh Ida (som nu er 28 år)

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Mai 28. januar 2013 at 17:15

  JA! Jeg er fandengalme med. Men.. Måske er det snyd, når nu man VED man kan være med, fordi man allerede på en måde HAR brugt pengene på Tromborg, P-bøde og strømpebukser (som jeg også mangler sygt meget?) – så er der alligevel ikke – på min konto – flere penge at brug. Ehbæh. Men jeg går KRAFTIGT ind for tøjkøbestop – minus strømpebukser, fordi dem mangler jeg altid (vitterligt).

  Hæh. Der findes ikke nogen 29 februar i år.

  Kh M.

 • Reply Ida 28. januar 2013 at 17:18

  Ha! Hov:) Freudian slip med den februar.! Jeg mente jo mest fra 29. jan 2013 – 29 jan 2014. JUBII du er med Mai! Skulle vi ikke sige, at når det så var overstået, så måtte vi fejre med en all in night out on the town i enten 8000 eller 9000. Det synes jeg!!

  Tromborg er jo heller ikke tøj, vel. Ej heller P-bøde. Du er så meget med. Det er jeg glad for.

  Kram

 • Reply Christian Mouroux 28. januar 2013 at 17:57

  I har galoperende kuk i emhætten begge to – hvilket er helt fantastisk! Og netop derfor man savner jer. Håber I har det godt!
  Kh, Mouroux

 • Reply Ida 28. januar 2013 at 19:05

  Mouroux! Du kan selv have kuk i emhætten. Jeg håber du også har det dejligt:)

 • Reply Liselotte 29. januar 2013 at 10:16

  Ida, du kunne kigge forbi gruppen "Non Shoppers" på Facebook.

  Dog er deadline der sat til 30. juni. Den er startet af Frederikke også kaldet Rigsrevisionen.

 • Reply Ida 29. januar 2013 at 10:56

  Tak Liselotte! Jeg blev medlem i går. Better late than never 🙂 Tilgengæld tager Mai og jeg jo et helt år, så det må kompensere. Er du også medlem?

 • Reply Liselotte 29. januar 2013 at 17:54

  Ja, det er jeg – blond med briller og stærkt kommunikativ;-) Herligt at du gider være med:-)

 • Reply Pernille 6. februar 2013 at 9:06

  Ih hvor er du sej! Held og lykke med det! Jeg tror desværre ikke helt jeg hopper med på den, i hvert fald ikke før jeg kommer hjem fra Singapore.. Ellers har jeg kun det tøj jeg havde med i kufferten til 6 måneder og det er sgu for svært!
  Men når jeg kommer hjem er jeg totalt klar!

 • Reply Meta Mette 24. marts 2013 at 17:32

  Jeg vil også være meeeeeed! Må man formulere sine egne to undtagelser…? Hvis man nu allerede har en overflod af sorte strømpebukser og hudfarvet undertøj 🙂

 • Reply Ida 24. marts 2013 at 19:55

  Ja sgu da Mette! Du skal så meget være med!! Jeg har bare lavet mine egne regler. Det er seriøst en nem udfordring so far. Jeg var dog overrasket over min pludselige kærlighed til Monki-tøj da jeg i går var på shoppetur med min 15 årige svigerinde. 3 mrd's abstinenser, er jeg bange for.

  Pernille. Jeg holder dig op på det 😉 Nyd den sidste tid derude! Kommer til at savne dig på Møllegården.

 • Reply Maria 10. april 2013 at 18:52

  Hvis I vil undgå at falde i, kan I jo melde jer ind i tøjfællesskabet Share Your Closet. Her kan I låne tøj af de andre brugere, når trangen til nyt melder sig. I skal blot også dele noget fra jeres egne garderober:)

 • Reply Jacob 31. marts 2016 at 10:17

  fede strømpebukser der !

 • Reply Skal vi springe ud af skabet sammen? - Idabida 17. august 2018 at 8:52

  […] Derfor holdt jeg op med at skrive (så meget) om det her på bloggen, i forhold til tilbage i 2011-13, da jeg først lavede kandidat på designskolen om overforbrug af tøj og efterfølgende ikke købte noget nyt tøj i et år. […]

 • Leave a Reply