Småt brandbart

Beyonce & all the married ladies

Jeg sidder i en helt børnefri bus på vej ind mod byen. Mine børn er blevet parkeret i Dragør og jeg skal til Beyonce og Jay C koncert i aften – Med et hold damer jeg ser alt for sjældent, fordi de alle sammen er pissehamrende not single. Hold op, det bliver dejligt at danse og drikke orange drinks.

Resten blir i punktform – jeg magter ikke sætninger. Undskyld.

Forøvrigt

– er vores hjem lejet ud på Air bnb og jeg ved ikke hvor jeg skal sove i nat

– fik vi ikke vores drømmesommerhus ved Gudsminderup Strand

– har jeg hugget min kærestes gamle værnepligtsjakke

– er Kurt glad hver eneste gang jeg henter ham ved udflytterbussen. Det tænker jeg umiddelbart er et godt tegn

– var jeg til Anne Linnet koncert sidste uge ude på Halvandet. Det var helt genialt: Kaskader af mødre, døtre, sønner, kærester og venner der kunne samtlige tekster til alle hendes sange. Så fint.

– er jeg med i en reklame for Neutral der kører på TV2 for tiden, men kan ikke selv se den. Hvis nogen ved, hvordan man finder reklamer på nettet, er jeg lutter øren.

– Er Niklas og jeg kun uvenner ca. et par gange om ugen for tiden. Vi hader ikke hinanden – I længere glimt er det faktisk nærmest omvendt. Sådan som om at vi er på samme hold. Og har det grineren. Det er fandme rart.

– apropos uvenner, kan vi så lige snakke om Melanias jakke forleden? Ejmen. Jeg stemmer på at det er en umoden, meta-agtig fuckfinger til alle medier. Men. Bare suk, hvor er verden dog ekstraordinært sindssyg for tiden.

– føler jeg mig god til mit arbejde for tiden. Det er rart og tiltrængt.

– har jeg -jævnfør ovenstående- fået et kæmpe stressforkølelsessår på læben. Hun hedder som altid Belinda.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Karoline fra icarriedawatermelon.dk 23. juni 2018 at 11:16

    Jeg er også ret fascineret af Melanias tøj for tiden. Kan vi også godt lige dvæle ved den dag hun havde taget handmaid-farvet tøj på og nogen kaldte hende Ofdonald på internettet? Nok mest for The Handmaid’s Tale-fans:
    https://i.pinimg.com/originals/4b/d1/c8/4bd1c8187bfd5b72f3f4e62522e63635.png

    Hav en rigtig god koncert!

  • Leave a Reply