Ud af skabet dag 1:7

Det blir virkelig kort, for jeg tror uden at overdrive, at jeg har kigget på en skærm i 10 timer i dag. Mine øjne klør helt vildt af alle de tics. Sådan helt skærm-outlook-some-udtørrede. Lol. Gad vide hvad det modsatte af skærmdetox hedder?

I dag var første dag i min lille wardrobe challenge vs. 2.0. Der er een anden på mit arbejde som er med på den, og da hun stod oppe ved buffeten i dag, på en dølle regnvejrs mandag, i en vildt flot festkjole, blev jeg sgu så glad. Totalt yndlings udfordring.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maude // skøreliv.dk 21. august 2018 at 4:24

  Ved du hvad, Ida, jeg har sgu’ tænkt virkelig meget over det sidste indlæg, du skrev (og denne her udfordring…). Udfordring tager jeg ikke, for jeg bruger faktisk det meste af mit tøj, så jeg ville virkelig ligne et fastelavnsris i løbet af et splitsekund pga. manglende match-muligheder. Til gengæld har jeg tænkt på, at jeg lige skal tjekke hvornår jeg købte det nyeste stykke tøj jeg har, og jeg tror faktisk vi skal tilbage til april eller maj – så jeg vil se, om jeg kan holde den kørende i et år, dog med den undtagelse, at jeg skal have en ny kjole til Ældste Podes konfirmation næste år. Og hvis jeg finder den på januarudsalg, så må det være sådan.
  Giver du mig håndslag på den deal? Ellers virker det nemlig ikke…..
  Og så vil jeg lige på falderebet slå et slag for ‘First Class Second Hand’ som ligger på Godthåbsvej – manner, de har nogle nice genbrugsklude!

  • Reply Ida 21. august 2018 at 5:08

   Jubiii! Hvor er det fedt -og sejt gået mand. Det glæder jeg mig til at følge! Faktisk skrev en til mig på IG at 5 af hendes veninder også laver Købestop i stedet for. Så du har en klub derovre – jeg kan lige hooke jer op:)

  Leave a Reply