Apropos Ingenting. Elevatorversion

– Har jeg lige brugt weekenden på mine bedsteforældres bondegård på Strynø. Det gode ved at være dernede: Alt. Det dårlige ved at være dernede: At jeg altid skal bruge en uge på at betvivle alle de life decisions, der gør at jeg ikke bor på en gård på Strynø.

– Leder jeg efter et par nye sneakers. De skal være af bæredygtige materialer og lavet af mennesker, der får løn. Er pt ret lun på dem her fra Veja, men hit me meget gerne i kommentarfeltet – også hvis I kender fysiske butikker i Kbh der forhandler 🙂

– Skal jeg til Hjørring med mit arbejde igen på Torsdag. Jeg glæder mig.

– Har jeg lige hørt hele Dark Side Of The Moon og leget flyvemaskine med mine unger på stuegulvet. Jeg kalder det 50% hygge, 50% indoktrinering.

– Elsker jeg Line Knutzon. Og Hella Joof. Og Sanne Cigale. Og Lucia Odoom. Og Mathias Helt. Og jeg elsker som bekendt også selvhjælp. Hvilket gør det nye afsnit af Politikens Poptillæg ekstra lækkert for mig.

– Begynder jeg at tro, at det at jeg har slettet Instagram er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i flere år. Banalt eller ej, men hold nu kæft, den virkelige verden (og blogs. Og facebook. Og internettet) holder. Især den del der går ud på ikke konstant at komme til at sammenligne mig med andre og i direkte forlængelse gå i kæmpe konkurrence-mode og i direkte forlængelse blive lidt af en kælling. Og i øvrigt få lyst til at tømme en tøjbutik. Og til at hævde mig selv. Dyb indånding. Jeg er ikke stor nok til at rumme det. Det er ok.

– Forøvrigt savner jeg heller ikke at se/evaluere mine egne stories mindst 20 gange om dagen.

– 1. Tarzan Mama Mia, 2. Rita, 3. De Smukke Unge Mennesker. På repeat måneden ud.

– Har jeg lidt identitetskrise her på bloggen for tiden, men samtidig kan jeg ikke rigtigt lade være med at skrive… Beklager.

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Marina 1. oktober 2018 at 19:07

  Los bare din identitetskrise ud over os. Vi kan tage det – og vi (jeg gør i hvert fald :)) nyder alle dine skriblerier.

  • Reply Ida 4. oktober 2018 at 14:03

   Det er jeg glad for søde Marina.

 • Reply Maria 1. oktober 2018 at 19:27

  Elsker når du skriver, så bliv du bare ved!

  • Reply Ida 4. oktober 2018 at 14:03

   Yes! Tak!

 • Reply Matilde 1. oktober 2018 at 19:33

  Du har sikkert allerede læst det, men:
  https://sustaindaily.dk/mode/sneakers-uden-mikroplast/

  Jeg har et par Nature sandaler og drømmer om Nature sneakers. De er fantastiske at have på!

  • Reply Ida 4. oktober 2018 at 14:04

   Nej, jeg havde ikke læst den, tak! Men er generelt glad for det Sustain Daily skriver og denne var ingen undtagelse. Tak for godt tip!

 • Reply Signe 1. oktober 2018 at 20:07

  Jeg har et par Veja, og jeg elsker dem! De skal lige gåes ‘bløde’, men nu er de så gode. Butik K9 i Valby har dem, jeg købte dem online hos dem, men de har også en butik kan jeg se.

 • Reply Katrine 2. oktober 2018 at 7:15

  Pyt med identitetskrise på bloggen, det er herligt at læse end hos dig ligegyldig hvad det handler om! Så tak fordi du orker.

  • Reply Ida 4. oktober 2018 at 14:05

   Tak Katrine! Det er jeg glad for du synes.

 • Reply Amalie 2. oktober 2018 at 7:24

  De har også veja hos res-res på Nørrebro Giv gerne en Update hvis du støder ind i andre sneakers med god samvittighed

  • Reply Ida 4. oktober 2018 at 14:06

   Res-res kender jeg ikke, så det er noteret. Tak! Det skal jeg nok:)

 • Reply Louise 2. oktober 2018 at 17:50

  De har Veja i Zornig på gammel Kongevej

  • Reply Ida 4. oktober 2018 at 14:05

   Godt tip. Tak!

 • Reply Sara 4. oktober 2018 at 11:01

  Den der nye frisure er jo SÅ flot! Og alle dine indlæg sætter ord på mit eget 33 årige mor-lyfe. Keep em’ Coming

  • Reply Ida 4. oktober 2018 at 14:21

   Taaak! Tak. Og ja – der er mange ord der gerne vil ud. Skriv endelig hvis der er noget særligt der ku være sjovt at læse om. Har nul retning på mine indlæg for tiden:)

   • Reply Julie 5. oktober 2018 at 15:57

    Der behøves ingen retning, når der er så meget mening i det du skriver <3

  Leave a Reply