Kom til min 35 års fødselsdag!

Jeg har fødselsdag i januar. Og da det sådan cirka er verdens røvsygeste måned, har jeg tænkt mig at fejre den ekstra meget i år. Med alle mine venner og dermed også med jer. At Dolores (det’ en natklub – jeg vidste det heller ikke #momster) har spurgt om vi vil komme og drikke nogle gratis drinks, hvilket jeg naturligvis har sagt ja tak til. Så please sæt lige kryds i kalenderen:

Lørdag d. 18. januar kl. 21.30-23.00 (note: festen fortsætter efterfølgende på dansegulvet inde ved siden af)

At Dolores, Lille Kongensgade 16, Kbh. 

Der er fri bar i halvanden time, så jeg forslår at vi mødes nogenlunde til tiden;) Lucia Odoom og Nanna sørger for musik. Man må godt tage en ven eller veninde med.

Håber I kommer!

Kh Ida

Ps. Der er ikke tema, men hvis der var, ville det være 1985-2005 og se cirka sådan her ud:

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply mie 6. oktober 2019 at 20:46

  YYYYEEEEEAAAAAASSSSSSS !!!!!!!

  • Reply Ida 8. oktober 2019 at 19:10

   Jeg håber du kommer Mie! Ninja’n’all.

 • Reply Louise 7. oktober 2019 at 8:03

  Altså helt almindelige mennesker, som bare læser med her på siden i ny og næ, bliver inviteret med til fest?

  Det ved jeg slet ikke om jeg ville turde at komme til Men jeg ville ønske at jeg gjorde

  • Reply Ida 8. oktober 2019 at 19:09

   Altså… ja! Bortset fra at i er jo ikke er helt almindelige. Jeg håber virkelig I kommer. Har lovet den der klub at vi blir mindst 40 og der er plads til (og drinks til!) 70. Så I skal altså komme. Man må gerne tage en ven med – Yolo eller noget;)

   • Reply Louise 9. oktober 2019 at 17:11

    Okay altså. Vildt nok 🙂
    Nu har jeg prøvet at skrive det i min kalender – så må jeg se om jeg tør at dukke op!

 • Reply Monika 7. oktober 2019 at 16:25

  Var totalt kommet, hvis jeg boede i samme landsdel! Fed ide, Ida. Louise, afsted med dig, hvis du bor i nærheden

  • Reply Ida 7. oktober 2019 at 21:32

   Det siger jeg også!

 • Reply Monica 7. oktober 2019 at 17:45

  Hvis du tør, Louise, gør jeg også 😉
  Og tak for indbydelsen, Ida

 • Reply Marie 8. oktober 2019 at 19:12

  Ej det lyder nice! Og hele konceptet med den type arrangement vil jeg virkelig gerne bakke op om. Jeg har bare lige termin sådan ca. den dag, så selvom hvis jeg ikke er optaget af føderi, kan det godt være jeg er lige til den ikke-drinksdrikkende-og-træbenssvingende side. Synes ellers jeg trænger (og jeg er kun lidt over halvvejs. Og så kommer amningen vel. Ej, men). Please gør det igen en anden gang.

 • Reply Tankemylder #5 – Æselperspektiv 16. januar 2020 at 8:32

  […] MEN han nægter at tage flaske (og sut for den sags skyld). Så jeg kan skyde en hvid pil efter Idas fødselsdag og alle andre festlige arrangementer, indtil ungen vil samarbejde. Kooooom nu ind i kampen, baby! […]

 • Reply Midtlivskrise - Idabida 16. januar 2020 at 21:13

  […] herinde for tiden. Men derfor skal I (fem følgere, jeg har tilbage), fandme ikke snydes for en hurtig memo: Husk nu lige at kom på Lørdag til en drink og noget dansegulv! Jeg er helt ærligt, ikke særlig […]

 • Leave a Reply