Bla bla bla

Meanwhile

– Failede jeg hårdt min venindes SATC referance, forleden (havde fuldstændig svedt den rabbiner, Charlotte har sex med i første sæson, ud. Pinligt!). I ren og skær flovhed, er jeg nu startet forfra: Skippers “Website Creator Hopeless Romantic” introduktion, Samanthas extensions. Skippers kaffe latte. Carries brune lipgloss. Og hendes kæmpe grå pc(!). Og hendes grimme fivelight gulvlampe. UHM! Den pilot har sgu også sin helt egen, mærkelige charme.

– Kedede jeg mig så meget, da jeg puttede børnene her i aftes, at jeg kom til at poste et billede på Instagram. Guess I’m back!

– Lidt over et år uden Instagram – det var åbenbart, hvad det kunne blive til. Den korte version af det, jeg indså i går da jeg sad og scrollede samtlige kommentarspor inde i FB-gruppen Svampeliv igennem: Summen af mine laster er total. Nu glæder jeg mig til færre svampegruppe-tråde og flere venner. Og forhåbentligt at bekræfte mig selv i, at jeg godt kan holde mine fede pølsefingre fra de profiler, som er giftige for min infantile selvtillid.

– Er de bønner Kurt og jeg plantede i vindueskarmen blevet til ægte, kæmpe planter. Bare hvide bønner i blød og så i jord og så boom!

– Købte jeg billetter til Kashmirs koncert 29. maj i forgårs (de røg på 20 minutter!) og har nu både Björk, Hot Chip og Kashmir i koncertkalenderen, det næste halve år. Det føles fandme godt.

– Hørte jeg en megasej keynotespeaker ude i DR helt køligt sige om sig selv, at hun ikke er en powerpointpige. Jeg har altid haft en mærkelig forestilling om, at for at være sej, krea og iværkish, så  skulle man være helt hjemme i keynote og powerpoint, og det er jeg ved Gud (heller) ikke. Så nu siger jeg det også højt: Jeg er bare ikke en powerpointpige. Ah!

– Mødte jeg min ekskæreste i metroen i går. Med megasød baby og megasød kæreste. Gik direkte ind i tre dørkarme/skabslåger da jeg kom hjem. Seriøst, altså. Ekskærester: Når universet lige skal have griner på.

– Hader, hader, hader jeg at lave kastanjedyr.

– Er Ratatouille kommet på HBO! Resultat: Mor og far sidder tryllebundet til skærmen, mens ungerne splitter hele stuen ad. Shit, hvor jeg elsker den film.

– Kommer vi alt, alt for lidt op i vores sommerhus for tiden. Det er  derfor jeg f.eks. ikke har lavet en Haven Rundt for september. Vi var der ikke 🙁 Øv.

– Er Kurt startet til svømning og skal om lidt begynde til fodbold. Og Otto skal gå til Tigertræning. Let the games begin.

 

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Anna 6. oktober 2019 at 9:51

  Åh men altså, jeg elsker din musiksmag! Skal også til både Björk og Kashmir, men har af uransaglige grunde misset Hot Chip – må lige få skaffet billetter asap!

 • Reply Marie 6. oktober 2019 at 12:28

  Kastanjefarvet er røvirriterende… men i sidste weekend (i sommerhuset) fandt jeg på at bore hullerne i dem med boremaskinen, og så gik det MEGET lettere.
  Pas på med al den sport – den kommer til at tage endnu flere sommerhusweekender fra jer…

 • Reply Marie 6. oktober 2019 at 12:28

  Kastanjedyr er røvirriterende… men i sidste weekend (i sommerhuset) fandt jeg på at bore hullerne i dem med boremaskinen, og så gik det MEGET lettere.
  Pas på med al den sport – den kommer til at tage endnu flere sommerhusweekender fra jer…

 • Reply Helene 7. oktober 2019 at 9:12

  Det billede er genialt! Det er fuldstændig sådan det er hver weekend…

 • Reply Mie 7. oktober 2019 at 10:43

  Så kan jeg fandme lære at tænke for længe over de Kashmir-billetter … Æv.

 • Leave a Reply