Computerspil

Og jeg spillede altså seriøst meget Keen som barn

Kan I huske der i The Beach, hvor Leo løber rundt ude i junglen i et computerspil?

Det er mig på barsel.

I Fredags havde jeg et møde* kl. 11.00. Sådan her gik det med at nå derhen.

Jeg står op og tager mit pæneste, nystrøgede tøj på og har god tid til at komme ud af døren. Klokken 10.10 vågner baby. Og er sulten. Amme en enkelt gang. Løbe ned af bagtrappe med baby, skrald og blepose. Få Kærestepoint (hjerte). Smide skrald og blepose (ikke baby og ikke nøgler i hånd) ud i container. Placere baby i vogn, låse gigantisk abus lås op, løbe til metro. Tage elevator ned, tjekke ind. Lægge rejsekort i lift, så jeg husker at tjekke ud, men også diskret så det ikke blir stjålet. Få Ammehjernepoint (hjerne). Hvor skal jeg egentlig hen? Flintholm. OK. Baby brokker sig. Baby i vikle. Smile, dikke. Få Babypoint (babykluk). Ud af metro på Flintholm. Ind i elevator. Få voksen-skæld-ud i elevator af gammel dame, over barnevogn. Skælde gammel dame tilbage. Give sig selv indre highfive. Få Integritetspoint (knuckles). Ind i S-tog.

Baby er stadigvæk sulten. Analysere om man kan nå at amme på 5 stop. Amme diskret. Få Babypoint (gylpklat) Skrive kækt og overskudsagtigt til forlagsmand. “Tror jeg blir lidt forsinket:)” Fuck, det er Ryparken næste gang! Baby i barnevogn. Ud af S-tog. Baby har skidt. Mødet starter nu. Miste 50 Voksenpoint (buhråb). Skifte ble på Ryparken station i regnvejr. Få lort på hånden. Lede efter håndsprit. Ikke finde håndsprit. Tørre lort af med Kongens Sløjd dynebetræk. Hvordan fanden i helvede krydser man Lyngbyvej?! Tjekke Google Maps. Løbe ned ad smadret barnevognsrampe til viadukten under Lyngbyvej. Løbe under Lyngbyvej. Skubbe barnevogn op ad smadret barnevognsrampe fra viadukten under Lyngbyvej. Få træningspoint (sved)

Gå sukkerkold. Vælge mellem: Banan og få hjernepoint men til gengæld miste tidspoint? Skrælle banan, spise banan, smide bananskræl i hæk. Det begynder at regne. Løbe gennem haveforening. Få øje på en hestetransport og være fucking stedforvirret. Få øje på meget moderne pige på cykel med bluetooth hovedtelefoner. Tænke at man så nok alligevel er på rette vej. Dreje af. Få Ammehjernepoint (hjerne).

Sover baby? Yes? YES! Få 100 Voksenpoint (klapsalve) Det regner meget. Løbe hurtigt. Blodsukker daler. Få øje på bygning. Adrenalin stiger. Løbe ind i bygning. Slå telefon på lydløs. Få barnevogn ind i minielevator. Køre op på 2. Melde ankomst i reception. Bane slut.

Computerspil

*når voksne mennesker mødes og snakker sammen.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Julie 7. august 2017 at 8:58

  Jeg er helt flad af grin – dine beskrivelser er så levende, og jeg ser det hele for mig.
  Det lyder som en hård formiddag, men humor er virkelig også den bedste forsvarsmekanisme mod alt det ukontrollerbare, som forælderlivet byder os 😉

  • Reply Ida 8. august 2017 at 11:41

   Tusinde tak Julie! Du har jo så ret. It’s funny cause it’s true 😀

 • Reply venterpaavin 8. august 2017 at 21:25

  Pyh, får helt stress-flimmer for øjnene bare af at læse om det (;

 • Reply 50 Shades of Søvnløs - Idabida 15. august 2017 at 20:26

  […] skriveri med det faktum at jeg d. 1. december er uden et arbejde. Det var bla. derfor jeg var virkelig forpustet på vej til et møde forleden. Jeg ved stadigvæk virkelig ikke hvad der skal […]

 • Reply Apropos ingenting #10 - Idabida 30. august 2017 at 8:22

  […] blog over til Storyplanes, som er et bloggernetværk hos forlaget Egmont. Det var derfor jeg var forpustet på vej til et møde forleden, og det er også grunden til at her er lidt stille for tiden. Det kommer ikke til at betyde […]

 • Leave a Reply