(Sindssyge) tanker jeg har imens jeg er/så jeg kan komme på Instagram:

– Det er ret vigtigt at vide hvad  [indsæt B list celebrity] lavede i går. Tanke tænkt mens min mand læste godnathistorie og hyggesnakkede med mine børn efter en lang dag og jeg lige havde afvist at være med. Fordi. Ja… Instagram.

– Nu jeg har 2000(!) følgere, er jeg faktisk forpligtet til at poste noget.

– 2000 er jo faktisk in-gen-verdens mennesker i IG perspektiv. Shit, en taber jeg er.

– Ej, hvor skal jeg (og min telefon) lige tisse.

– Mit limbiske system og jeg, når jeg (omringet af opvask og med to søde unger om fødderne) tapper mig igennem The Fat Jewish stories:

Det går jo ikke. Ejmen! Det går jo fandme bare ikke. Selvom jeg vægter mine IG venskaber højt og helt uden sarkastisk mellemlægningspapir synes at det giver mig noget værdifuldt, så kan jeg jo ikke styre det. Og imens jeg ignorerer mine børn, sidder neuropsykologer i Silicon Valley og influencers og tjener boksen på mit (a)sociale bingeparty.

Nogle kan sagtens nøjes med et enkelt glas vin til hverdag. Men jeg er sgu straight up instaalkoholiker. Og hvor sygt det end lyder, så ved jeg ikke hvordan jeg skal komme ud af det. Nu har jeg i første omgang slettet min instagram app (igen).

Wish me luck.

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Mie 12. september 2018 at 7:44

  Første skridt mod helbredelse er erkendelse! 😉
  Nåmen, JEG har valgt at følge lige præcis 14 mennesker på Instagram (du er naturligvis en af dem *fedte-fedte*). Ikke flere. Mest bare bloggere, jeg i forvejen læser. Bare for at have én stormflod af indtryk mindre i mit liv – så jeg kan hellige mig at pladre alle ANDRE til med MIN ujævne strøm af undværlige billeder.
  Tip hermed videregivet.
  (P.S. 2000 er sguda pænt mange. Men tænk på, at hvis du poster lidt sjældnere, så feeder du samtidig andres misbrug lidt mindre. Det er sgu da næstekærlighed!)

  • Reply Ida 16. september 2018 at 19:38

   Ejmen jeg hører dig, manner. Måske jeg bare skulle luge the shit ud af mit feed. For ig KAN jo tricks – alt for mange faktisk. Har det bare ret godt herude i virkeligheden (aka mit eget kommentarspor på internettet, lol), så venter liiiige lidt med at geninstallere den lille sephiafarvede satan.

  • Reply Ida 16. september 2018 at 19:40

   Og opfølgende spørgsmål: Hvad så med din familie og venner? Følger du ikke dem? Og hvis nej, hvorfor ikke? Og kan du godt lade være med at stalke alle de forbudte for at se hvad de *nu* er up to?

   • Reply Mie 17. september 2018 at 7:23

    Nej, hopper da glad ind på guilty pleasure-profiler dagligt… Men er kun på insta med min superhemmelige blog-identitet, der er alligevel ingen i min analoge omgangskreds, der er på Instagram, så på den måde er jeg knap så forpligtet. Privat-Mie er i det hele taget ret lidt på de sociale medier, så jeg kan altid gå Clark Kent, når jeg trænger til digital pause.

    • Reply Ida 21. september 2018 at 17:49

     Åh, yes! Tak. Det er smart! Når(!) jeg skal tilbage på insta håber jeg at det kun blir for at stalke/snage på folk. Ikke alt det indholdspusheri der.

 • Reply Astrid 12. september 2018 at 13:46

  Hallah sister jeg er med dig! instagram appen er ude. Den tager mere end den giver, et dårligt parforhold.

  • Reply Ida 16. september 2018 at 19:42

   Yaaas girl! Hvordan går det uden? Overvejer lidt (kun lidt) at geninstallere og så bare unfollowe the shit ud af mit feed.

 • Reply Et motherboard fyldt med nybagt moderskab - Idabida 26. oktober 2018 at 22:49

  […] (Seriøst. Det er ikke dig! Det er mig. Og her et år senere har jeg endelig affundet mig med at min hjerne bare ikke kan tåle Instagram. Og selvom jeg savner en del af det, så savner min sølle, hjerne ikke det her. At sammenligne sig […]

 • Reply 6 mrd uden insta! - Idabida 16. marts 2019 at 21:14

  […] man vil læse mere om mine tidligere insta-kvaler (for yes, we go way back) så kan man gøre det her, her, her, her eller […]

 • Leave a Reply