Meanwhile

– Er min lillesøster lige kommet ind på statens teaterskoles instruktørlinje. ‘Er det ikke den der, som lukker to (= 2) personer ind om året?’ spørger du. Og jo, det er det. Kreativitetens Fort Knox. Så hvis du – ligesom jeg – ofte har undret dig over hvem det er, der kommer ind, så har jeg nu svaret: Det gør Astrid. Og jeg revner af stolthed.

– Fik hendes kæreste i går et 4 års PhD stipendiat i Firenze. De blir så art!

– Er vi i fuld gang med Det Store Pakkeshow til påskeferien – Strynø og sommerhus i 10 dage – og så liiige gøre klar og rent til årets første Air bnb gæster. #støvafellerkaos #velkommentilhelvede

– Har vi lige haft besøg af en fotograf, som dokumenterede ovenstående til en artikel, man kan læse på Mandag i Politiken.

– Er journalisten til artiklen en fast læser af min blog. I er altså så seje! En dag skal vi holde en kæmpe fest alle sammen.

– Ønsker Kurt sig en hest der hedder Tarzan Mamma mia. Det kan jeg godt forstå.

– Sæson 2 af The OA. Omg, det er lækkert!

– Hører jeg Gyldendals Podcasts for tiden og har derfor lige lært at “mellembøger” er de bøger, forlagsredaktørerne godt ved, forfattere blir nødt til at skrive og udgive for at komme videre, men som ikke rigtigt kan noget særligt i sig selv. Bloggeres liste-indlæg må være pendanten til en mellembog.

– Pissetak for kommentarerne til mit sidste, hikstende indlæg. You guys!

– Glædelig påske! Håber I (også) skal drikke jer ned i snaps og at solen kommer til at skinne på os alle sammen.

– Skål!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Louise 15. april 2019 at 6:22

  Jeg kan godt lide det du skriver. Om stort og småt. I forhold til mange andre bloggere der er samme sted i livet som jeg: småbørn, blive i byen eller ud, jobbet?, osv, så kan jeg altså bedre relatere til dig end mange andre. Og det gir mig noget positivt.

  • Reply Ida 28. april 2019 at 19:42

   Det gør mig så glad! Tak!

 • Reply Louise 15. april 2019 at 6:23

  Og så er du den eneste jeg “kender” der også kan lide te OA åbenbart.

  • Reply Ida 28. april 2019 at 19:41

   Ja! Jamen det kan jeg – især når den ikke giver mig mareridt 🙂

 • Reply Louise 15. april 2019 at 6:49

  Kan godt forstå du er stolt af din søster – jeg er også stolt af hende, uden at kende hverken dig eller hende, men bliver altid så glad når folk lykkedes!

  • Reply Ida 28. april 2019 at 19:43

   Tak! Ja, det er så dejligt og bekræftende:) Tak!

  Leave a Reply